motorola_cd_930.jpg

Motorola CD 930

Den lille blå...Jaggu fant jeg et bilde med akkurat riktig farge,gitt !!

Denne bare måtte jeg ha da jeg så den i en On-Off (tilsv. Elkjøp)butikk i Stockholm våren -99.

Hadde jo tross alt holdt ut med den forrige i nærmere 2 år, med dårlig batterikontakt og det ene med det andre... og denne hadde bl.a dualband, vibrasjonsvarsling og taleopptaker, men den ble jo selvfølgelig ikke solgt uten abonnement, svensk abonnement attpåtil.

Dèt løste vi glatt med at Åsa, som jeg var sammen med på den tida (hva hadde jeg ellers i Stockholm å gjøre, liksom?) overtok abonnementet mens jeg fortsatte å bruke mitt gamle norske Netcom-abonnement.

Telefonen var heldigvis ikke operatørlåst (mulig dette var før svenskene hadde lært seg å operatørlåse mobiltelefoner?) Men denne telefonen var selvfølgelig heller ikke feilfri.

Tastelåsen ble aktivert ved å trykke på # og * - tasten samtidig, men dette kunne også, hvis jeg var uheldig (og det var jeg jo) slå på taleopptakeren...
Ikke noe stort problem, men vanvittig irriterende hvis man lot sånt irritere seg. Og det gjorde jeg jo.

Også denne telefonen gjorde jeg et forsøk på å bytte, vi dro helt over på den andre sida av Stockholm med T-banen, det tok en hel evighet, bare for å oppleve at den nye telefonen jeg omsider etter mye om og men fikk hadde akkurat samme problemet...

...hørt den før,ja ???