noka-3410.jpg

Nokia 3410

Det er dem som sier at de ikke blir påvirka av reklame, men likevel kommer de hjem fra butikken med Colgate tannkrem og Pepsi Max i handleposene.
Og når du spør dem hvorfor, så kan ingen av dem gi noe fornuftig svar...

Vel, jeg innrømmer at jeg blir påvirka av reklame. Spesielt når det gjelder mobiltelefoner, og Elkjøp-reklamen som traff meg i impulshandelnerven sommeren -02 bare skrek
LØP OG KJØP !!! Så jeg løp. Og kjøpte. En ny Nokia 3410.

Den nye med 3410'en var at den hadde WAP, og den hadde tegneprogram så du kunne lage egne tegninger og logoer. Kuult å bruke dette til å lage egne skjermsparere o.l.
Vi var fortsatt i punktgrafikkens tidsalder når det gjaldt mobiltelefoner, men det var ikke lenge til de første mobilene med fargeskjermer kom...

Og WAP var jo også kuult, i det minste for å rettferdiggjøre overfor samboer'n at jeg trengte ny telefon... og for å sjekke bussruter på Trafikanten o.l Surfing på mobil var egentlig lite spennende i forhold til surfing på PC'en, men det var jo gøy å prøve no' nytt ! Og så var det jo nye spill da... med Java-teknologi og mulighet til å laste ned nye spill og programmer !

"Nokia 3410 leveres med fem tradisjonelle mobilspill: Space impact, Bantumi, Snake II, Bumper, Link5. I tillegg leveres Nokia 3410 med ett forhåndsinstallert og slettbart Java™-spill slik at du kan oppleve trådløs Java™ for første gang, rett på håndflaten." I følge reklamen. Men hvor lenge var Adam i Paradis ? Det tok ikke lang tid før jeg måtte bytte denne telefonen også, en av linjene på displayet virka ikke, det var en blank vannrett strek er det skulle vært fancy 3D-grafikk, så jeg måtte dra ned til Elkjøp på Carl Berner og være litt bestemt (for å si det sånn) og dro hjem igjen med ny telefon (nytt batteri ville de ikke gi meg, men det var jo ikke det som var problemet heller).

Og denne hadde jeg ingen problemer med !